Contact


Bolhuis b.v. Schilderwerken


Postbus 732
7550 AS Hengelo
Binnenhavenstraat 2a
7553 GJ Hengelo


T: 074 2425 624
F: 074 2438 241


info@bolhuisbv.nl

VvE


Wie bent u?
U bent namens de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gebouw.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Uitvoering van binnen- en buitenschilderwerk
  • Opstellen van een heldere offerte
  • Glasschade herstel, glas plaatsen wordt uitgevoerd volgens de geldende normen
  • Advisering in onderhoud
  • Verzorgen van een opleveringskeuring door een derde onafhankelijke partij


AF-Erkenningsregeling:
Wij zijn een AF-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De ze regeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van de fOSAG ondernemersorganisatie voor de schilders- en glasbranche.

Bij een AF-erkend bedrijf ben je verzekerd van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid, service en betrouwbaarheid.

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zijn met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis overeengekomen en worden eens in de 3 jaar bijgesteld. Wilt u meer weten over de AF-erkenningsregeling, dan verwijzen wij u naar www.af-erkend.nl.


Unieke samenwerking met VvE’s:
U bent lid van een VvE, dan heeft u te maken met de nieuwe Appartementswet van 1 mei 2005, waarin vastgelegd is dat uiterlijk 1 mei 2008 alle VvE’s in Nederland een Reservefonds groot onderhoud moet hebben opgebouwd. Bent u als VvE aangesloten bij de belangenorganisatie VvE Belang? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve afspraken tussen VvE Belang en de AF-erkende bedrijven over de uitvoering van het groot onderhoudswerk. Zo wordt bijvoorbeeld elk groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit uw reservefonds geïnspecteerd op uitgevoerde kwaliteit. Ook is er een boekje beschikbaar met heldere tekst en uitleg over het hele traject van een groot schilders- en onderhoudswerk. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.af-erkend.nl.


Wij voeren deze werkzaamheden uit voor onder andere:
Armeva en diverse VvE’s in Hengelo en omgeving.