Contact


Bolhuis b.v. Schilderwerken


Postbus 732
7550 AS Hengelo
Binnenhavenstraat 2a
7553 GJ Hengelo


T: 074 2425 624
F: 074 2438 241


info@bolhuisbv.nl

Vastgoed Projectmatig


Wie bent u?
Een professioneel beheerder van onroerend goed die onderhoudsschilderwerk wil inkopen met zekerheid. U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor kritische onderhoudsprojecten.


Wat zijn kritische onderhoudsprojecten?
Planmatige onderhoudsprojecten waarbij u als opdrachtgever een groter financieel risico loopt. Bijvoorbeeld bij woningen waarbij veel ondergrondherstel en/of preventief herstel uitgevoerd moet worden voorafgaand aan de schilderbeurt. Of als het gaat om cultuurhistorische panden met ondergrondherstel.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij kunnen uw wensen vertalen in heldere uitgangspunten in een offerte met duidelijke werkomschrijving en een open begroting.
  • Wij kunnen voor u ondergrondherstel uitvoeren dat is afgestemd op uw exploitatieverwachting.
  • Wij kunnen voor u onderhoudsschilderwerk uitvoeren met 5 tot 10 jaar garantie. Wij kunnen u desgewenst een gegarandeerde garantie opmaat aanbieden.
  • Wij kunnen u mee laten kijken over de schouder van een onafhankelijke maar dan ook werkelijk onafhankelijke inspecteur schilderwerken.
  • Transparantie in ons werk van ontwerp tot eindproduct.
  • Wij zijn graag uw partner in bouwverband.


Ons werkgebied:
80% van onze werkzaamheden worden in de omgeving van Hengelo, Enschede en Almelo uitgevoerd. De overige werkzaamheden binnen een straal van ongeveer 80 kilometer. Natuurlijk zijn er enkele opdrachtgevers waarvoor we verder het land ingaan.


Professioneel vastgoedonderhoud voeren wij uit voor onder andere:
Welbions, Gemeente Hengelo, ProWonen, Grolsch Vastgoed, MVGM, Mooiland-Vitalis, Stichting Twickel